Vores Forhandler

I DISSE BUTIKKER VIL DU KUNE KØBE VORES ØL 🍻

ol2go.dk

Min tanke med at åbne ØL2GO som en fysisk butik var ud fra et ønske om at sælge gode øl med spændende historier – og hvis du kommer forbi butikken, kan du få begge dele. Jeg fortæller gerne, hvad jeg ved om de forskellige øl til dem, som er interesserede.

Nørregade 16 st
8700 Horsens

bestbeers.dk

Udover et fantastisk udvalg af belgiske øl, har du mulighed for at booke en ølsmagning med Fx. 3 retters menu eller smørrebrød, med nøje udvalgte øl der passer til hver ret.

Bestbeers giver dig også en mulighed for, at få leveret nøje udvalgte specialøl hver måned, lige til døren, ved at tilmelde dig et Øl abonnement.

Havnevej 11

9970 Strandby / DK

wateroflife.dk

Water of Life / Vin & Vin Brædstrup er en vin, spiritusbutik og bar i hjertet af Brædstrup. Udover at være byens førende indenfor vin og spiritus kan man også nyde et glas vin, en dram eller måske en øl fra ThinkBeer i butikkens bar. Der arrangeres ofte smagninger og kulturelle events i løbet af året.

Bredgade 2B, ST

8740 Brædstrup

thyrasbryg.bryg.io/

Thyras Bryg er et uafhængigt nanobryggeri i Roskilde, der blev etableret i foråret 2018 af brygger og ejer Michael Lind Olsen. Navnet Thyras Bryg stammer fra vejen, hvor det hele startede, nemlig Thyrasvej i Roskilde.

Søndervang 14000 Roskilde

torsbryg.dk

Tors Bryg er drevet af en monster-intelligent norsk bryggerhjerne.

Tors Bryg startede som en hobby med sirup, vand og gær. I takt med at tiden er gået, så er produktions udstyret samt erfaringerne også blevet meget bedre.

140 eksperimenterende forsøg senere er vi på vej mod at mestre special-øl. Vi brygger også lækre og lette øl til varme sommerdage. Vores øl bliver bedre og bedre for hvert forsøg

bottleshop hos Blaabjerg Radio.

Nørre Alle 9,

8362 Hørning

Brew42.dk

Brew42 er mit deltidsprojekt, hvor jeg som selvlært øl- og bryg-entusiast efter flere års tilløb i 2017 har etableret et “rigtigt” kommercielt nano-bryggeri

Haslehøjvej 5A DOG KUN EFTER AFTALE med Thinkbeer.dk

HOS OS

på Højtoftevej 8660 Skanderborg

Dog kun efter aftale

send en mail@thinkbeer.dk

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den mest relevante oplevelse, ved at huske dine præferencer og gentagne besøg. Ved at trykke på "OK", accepterer du brugen af ALLE cookies. View more
OK
NEJ