OM OS

De tosset brygger

Om Think Beer

Jesper Stoltenberg & Thomas Rekler står bag Think Beer og idéen og at brygge øl til folket kommer af nysgerrighed på øllet.

Jesper har efterhånden brygget en del øl som håndbrygger i privaten og som formand og som underviser i Sydbyens Bryglaug.

En lille historie

Det hele startet på en campingplads hvor Jesper er fastlægger, en forårsdag i 2016 kom der en ny campist på pladssen, det er altid gratis underholdning når folk skal slå fortelt op, alt gik dog fint og vi kom i snak, jeg blev budt på en øl og som campist er øl en del af hyggen. “Campisten” kom med to flasker uden etiket jeg kigget og tænkte mit, men kapslen kom af flasken – det skummet nok lidt mere i forhold til den klassiske Tuborg. Jeg spurte hvad pokker er dog det vi drikker, Det er da mit helt eget øl som er brygget i gargen. Her startet mit liv så som håndbrygger.

Vores Øl

Er brygget med stor nysgerrighed på øllet, når vi vælger en bundsolid malt og humle profil til vores fundament kan man arbejde videre med smagen, her kan man lege sukkerstoffer, krydderier, frugt osv. Dette er en uhyre sjov udvikling og kræver en del forsøg, for at opnå den ønsket smag. dette er et stort men sjovt arbejde som jeg sætter stor ære i.

Vores øl skulle gerne være en smagsoplevelse og ikke bare en helt alm. øl. Det er vigtig for os at øllet skal, skille sig ud fra andre bryggerier – Det festfyrværkeri for ganen

ØL er et Håndværk

Det at brygge øl er lidt som at bygge et hus – først kommer fundamentet, i øllet er det Vand, Malt og Humle det godt solidt fundament til at skabe sig en fantastisk øl.

Hvad er håndbrygget øl så ?

Kan du forstille dig en stor gryde med Vand, Malt og humle ja det er sådan øllet bliver til.

Jesper Stoltenberg fortæller og øllet 

Kvalitetssikring

Er en stor del at vores øl, vi bruger kun det bedste intet mindre kan gøre det.

I vores øl vil der typisk være.

-Krydderier, Urter, Laktose, Kandis, Frugt og andre gode sager så som lakrids, chokolade, osv.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den mest relevante oplevelse, ved at huske dine præferencer og gentagne besøg. Ved at trykke på "OK", accepterer du brugen af ALLE cookies. View more
OK
NEJ